Ne Gasiti Pe FACEBOOK
Caută

Siguranta copiilor in casa

Sursa foto: my-kids.ro

Sursa foto: my-kids.ro

Cu siguranta prichindeii dumneavoastra sunt foarte curiosi. Pun o multime de intrebari si vor sa exploreze tot ceea ce e in jurul lor. Dar in timpul procesului lor de invatare si in dorinta lor de cunoastere, trebuie protejati de anumite pericole.

Chiar si in casa se pot intampla o multime de accidente. Ca sa le preveniti, trebuie sa fiti siguri ca ati luat toate masurile de protectie necesare: aparatori pentru prizele nefolosite, aparatori pentru colturile dulapurilor, meselor, sigurante pentru usi si sertare, opritor pentru usi.

Toate aceste masuri de precautie vor mai reduce din stresul permanent pe care cei mici il provoaca cand sunt agitati, alearga, cauta si se catara peste tot.

 

Alte masuri importante de precautie:
– gatiti intotdeauna pe partea din spate a aragazului
– nu lasati obiecte ascutite la indemana copiilor
– pastrati medicamentele si produsele pentru curatenie in care copiii nu au acces
– inainte sa luati plante decorative pentru casa, trebuie sa va interesati daca nu sunt pe lista plantelor decorative care contin substante otravitoare.

Cea mai buna metoda de prevenire a celor mici este tinerea in permanenta sub observatie! Sunt de ajuns si doar cateva secunde pentru a se intampla ceva.

2 Responses to “Siguranta copiilor in casa”

  • Raluca says:

    Sunt o groaza de inventii pentru protectia prichindeilor. Ca mama am instalat multe dispozitive de acest gen si au avut un efect benefic. Totodata copilul s-a invatat astfel unde are voie sa umble si unde nu are voie.

Leave a Reply