Fetițele iubesc plimbările în aer liber

Tricicletă MyKids Happy Roz
Tricicletă MyKids Happy Roz

Are mami o prințesă și o plimbă-n tricicletă ^_^! Fetițele iubesc plimbările în aer liber, să observe totul în jurul lor și să povestească cu mami câte în lună și în stele, dar mai ales, fetițele adoră rozul 🙂. Cine are fetiță știe cât alergăm noi după tot ce se scaldă în această nuanță. Și este de înțeles, deoarece este o culoare plină de magia lumilor de basm, când totul este roz, cald și liniștitor!

MyKids, vă prezintă tricicleta Happy Trip, un model de tricicletă pentru micuțele noastre gărgărițe, care le va încânta și bucura cu siguranță.

tricicleta-happy-roz1 tricicleta-happy-roz2

Tricicleta MyKids Happy Trip are un aspect deosebit, suport pentru piciorușe, bară de siguranță, copertină detașabilă și reglabilă, materiale de calitate și este prevăzută cu 3 gentuțe, de mărimi diferite, pentru ca prințesele noastre să își poată aranja în ele accesoriile și jucăriile. Gentuțele sunt compartimentate și se pot detașa, putând fi folosite separat.
Roțile sunt confecționate din plastic cauciucat, rezistent, fiind protejate cu apărători. Mânerul este reglabil și cu ajutorul lui, părinții vor împinge și alege direcția tricicletei.
Grupa de vârstă recomandată este de 3-6 ani, iar greutatea maximă admisă pe această tricicletă este de 25 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *