Sunt pregatita sa devin mama?

 

Sursa foto: Revista MyKids.ro

Sunt pregatita?

Cand devii mama, apar zeci de intrebari, la care incerci sa gasesti raspunsuri. Pe langa bucuria de a-ti tine minunea in brate, incep sa-si faca prezenta anumite temeri. Iti doresti sa ai acel sentiment de siguranta care iti garanteaza ca totul va fi in regula cu puiul tau.

Exista o multime de intrebari pe care mamicile si le pun mereu: „copilul meu mananca suficient?”, „cand va dormi toata noaptea?”, „cat timp il pot lasa sa planga?”, „trezesc copilul sa manance?”.

Raspunsurile la aceste intrebari le vor gasi peste tot, la rude, la prietene, in carti, pe internet, dar cea mai sigura cale de a se lamuri este sa aiba rabdare, sa faca asa cum simt ele ca e mai bine pentru puiul lor si sa fie sigure ca sunt foarte pregatite pentru etapele ce vor veni.

Mama e cea care simte si stie daca ceva nu este in regula cu copilul ei. Instictul matern o va ajuta sa se descurce in absolut orice situatie. Cu rabdare si iubire orice etapa noua care aduce cu ea o serie de emotii, va trece cu bine.

Asa ca, draga mamica, da, esti pregatita. Din clipa in care ai aflat minunata veste si pana cand puiul tau creste, vei fi din ce in ce mai pregatita si implinita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *